https://www.ministrando.org/sitemap.xml.gz

2024

woensdag 17 januari 2024. Tweet van vandaag:

Trump is een godsgeschenk

Het zou prachtig zijn indien Trump opnieuw de president van de VS wordt en daarmee de machtigste man op het wereldtoneel. Trump zet het establishment in zijn hemd. Het establishment dat zijn de regeringsleiders van Noord-Amerika en Europa van de afgelopen vijftig jaar, die onze westerse beschaving op de rand van de afgrond hebben gebracht met de waanzin van de multiculturele samenleving. Trump is diegene die de blanken in Amerika en Europa weer hun trots en macht kan teruggeven, want dat is een  voorwaarde om vrede in de wereld te brengen en vrijheid te geven aan de gehele mensheid.

Ben ik nu een racist, een neonazi, een fascist of simpelweg een seniele oude man (ik ben 83)? Vijftig procent van de lezers denkt zo over mij. Ik zal proberen mijn standpunt netjes uiteen te zetten. Ik heb niet de illusie ook maar één iemand uit die vijftig procent te overtuigen. Het gaat erom dat de andere vijftig procent, - dat zijn mensen van goede wil, met gezond verstand en die hun ogen open houden om te zien wat er werkelijk gaande is in de wereld -, doelgericht blijft streven naar een sterke westerse beschaving.

Vergis u niet. De NAVO heeft de oorlog in Oekraïne uitgelokt. Trump is de man die Rusland kan uitnodigen tot lidmaatschap van de NAVO. Dan ontstaat een wereldmacht die effectief een halt kan toeroepen tegen de satanische krachten die de mensen van hun vrijheid willen beroven.

Vergis u niet. Extreem racisme en fascisme zijn inherent aan niet-westerse landen van Afrika, de islamitische landen tot het Verre Oosten en zelfs in Zuid-Amerika. Alleen een machtig westers machtsblok kan voor de gehele mensheid verlossing brengen.

Vergis u niet. De oorlog tegen Israël is  een godsdienstoorlog. Nadat vrijwel alle christenen en joden uit de islamitische landen zijn verdreven, moet nu het laatste minuscule stukje van het Midden-Oosten, het land Israël, Judenfrei worden. Een staatsman als Trump zal Israël lid maken van de NAVO en daarmee eindelijk een buffer opwerpen tegen de duisternis die de gehele mensheid bedreigt

Vergis u niet. De verovering van Europa wordt meer en meer een voldongen feit. Als vijf procent van de 100 miljoen moslims die zich de afgelopen zestig jaar in Europa hebben gevestigd, islamistisch is, dan zijn er op Europese bodem vijf miljoen potentiële terroristen. Geen politiemacht of leger kan dit onder controle houden. Geen priester is nog veilig. Geen kerk zal ontsnappen aan vandalisme.  Wereldwijd is er vervolging van de christenen en het enige wat het establishment doet is laf wegkijken. Al het mooie is weerloos tegen fanatisme en extremisme.

Het gaat niet alleen om de man Trump als redder van onze westerse beschaving. We hebben nood aan staatsmannen die de moed hebben de erfenis van het verleden te verdedigen en verder te vervolmaken. De Founding Fathers van de Verenigde Staten waren christenen die het fundament hebben gelegd voor het meest democratische land uit de wereldgeschiedenis, waar de mensen waarlijk vrij zijn en voor ieder die het wil de kansen voor het grijpen liggen. In Europa hebben onze christelijke voorouders gedurende tweeduizend jaar  een ongeëvenaarde beschaving opgebouwd. Deze erfenis moeten we koesteren en verder vervolmaken. Dat is onze heilige plicht want de gehele mensheid is afhankelijk van het Licht dat de westerse beschaving brengt. Zonder de waarden van de Verlichting en de joods-christelijke ethiek stevent de wereld af op een door de mensen veroorzaakte apocalyps. Er is slechts Één iemand die ons de genade en de kracht kan geven bij deze opdracht : Christus vincit, Christus regnat, Christus imperat.

(Een wetenschappelijke onderbouwing van mijn visie is te vinden in mijn gratis e-book „Onoprechte Goedmenenden” en mijn essay „Slotsom”: zie de links op mijn website www.ministrando.org)

zaterdag 17 februari 2024

In januari een nieuw essay geschreven en opgestuurd naar 33 uitgevers. Hoe het verder afloopt, zal ik te zijner tijd melden.

De wereld wordt steeds gekker en Europa wordt overspoeld met mensen die hier niet horen. Toch weet ik dat er een oplossing komt. Er zullen nog meer verschrikkelijke dingen gebeuren en dan komt de massa in opstand. Dit is het moment waar paal en perk zal worden gesteld aan al diegenen die zich niet integreren. Uitzetting manu militari. Drugsdealers, werkloze immigranten, illegalen,

Europa zal binnen afzienbare tijd weer blank zijn. Europa zal uitgeroepen worden tot een joods-christelijke beschaving.

Gott mit uns.

zondag 18 februari 2024 tweet van gisteren:

"Wilders is geen staatsman en zal het nooit worden

Meer dan 1 miljoen mensen hebben op Geert Wilders gestemd. Dat verdient hij, want Wilders is een van de weinige politici die het existentiële gevaar voor onze beschaving wil bestrijden. De islam ondermijnt meer en meer de fundamenten van Europa. Ik hoop ook dat Wilders bij de volgende verkiezingen 75 zetels of meer behaalt. Hij is helaas geen staatsman. Hij had nooit de hoofdpunten van zijn politieke programma moeten afzwakken. Hij dacht hiermee een regering te kunnen vormen. Hij leeft in de illusie dat hij met de laatste verkiezingsuitslag minister-president zou kunnen worden. Als staatsman had hij met alle kracht en overtuiging zijn standpunten over de islam en de massa-immigratie moeten vasthouden, want omwille van die standpunten stemmen de mensen op hem. Zijn kiezers zijn precies de Nederlanders die hun gezond verstand hebben behouden, die niet wegkijken en die zoveel houden van hun vaderland dat ze stemmen op diegene die hun land kan redden van de ondergang. Wilders had moeten weten dat andere traditionele politieke partijen hem nooit zullen aanvaarden. Nooit. Dus liever verder strijden in de oppositie totdat een absolute meerderheid tot inzicht komt dat de standpunten van Wilders noodzakelijk zijn om Nederland en de rest van Europa in vrede en welzijn te laten leven. Die absolute meerderheid voor Wilders zal er komen na enkele jaren Frans Timmermans als minister-president”.

Woensdag 21 februari 2024 tweet van vandaag:

"Het olieverbruik zal volgens het Internationaal Energieagentschap stijgen van 102 miljoen barrels per dag tot 106 miljoen in 2028. Volgens de olieproducerende landen zal het nog veel sterker stijgen tot 110 miljoen barrels per dag binnen vijf jaar en daarna nog voor ten minste 20 jaar zal  blijven stijgen (Bron: The Economist february 17th).

Het milieubeleid is dus een flop. Vertrouwen hebben in de huidige politici is dwaas.

Zou ander beleid (nationaal en internationaal) ook een flop zijn, bijvoorbeeld met betrekking tot de massa-immigratie of de onmogelijke integratie van de islam in de westerse beschaving?

Of hangt alles met alles samen zodat als de milieucrisis tot ondraaglijke gevolgen leidt, korte metten gemaakt wordt met alles wat ons bedreigt? De geschiedenis van de Toren van Babel lijkt zich te herhalen. Alleen een sterke westerse beschaving (lees: een blank Europa) kan de wereld redden, maar dan moeten de joods-christelijke fundamenten bewaard blijven”.

P.S. Ik steek het niet meer onder stoelen of banken. Europa moet blank blijven om de wereld te redden. Dat zal ook in het voordeel zijn van de Derde Wereld, omdat de teruggekeerde immigranten, hun kinderen en kleinkinderen, de landen van herkomst zullen opbouwen met steun van dat sterke Europa. Alles wat een blank Europa ondermijnt (bijvoorbeeld de actiegroepen die zich keren tegen de blanken), is satanisch.

Zondag 25 februari 2024 Tweet van vandaag:

De populariteit van Trump, Orban, Wilders, Le Pen en anderen

Waarom stemmen steeds meer mensen voor Trump, Wilders, Orban, Le Pen en anderen: omdat het volk inziet dat het establisment onze westerse beschaving naar de rand van de afgrond heeft gebracht. Het establishment dat zijn de traditionele politieke partijen van links tot rechts die alle ruimte hebben gecreëerd voor de religie van de haat tegen de andere mens. De andere mens dat is de jood, de christen, de afvallige, de atheïst, de agnost. We zijn weerloos tegenover deze overmacht van de haat omdat we ons spiritueel fundament zijn kwijtgeraakt. De westerse beschaving was de beschaving van het respect voor de andere mens, van de naastenliefde voor ieder mens onafhankelijk van zijn geloof, van de vrijheid van het individu. Nu is onze beschaving en dus het politiek beleid louter gefundeerd op economische belangen. Vandaar de leegte en de zinloosheid van het leven van de westerse mens, die om die reden afleiding zoekt in zinloze reizen, overdadige consumptie en stompzinnige entertainment. 

De hoop moeten we daarom vestigen op een staatsman die het volk weet te inspireren voor wat ooit onze beschaving zo krachtig maakte. Die staatsman is nog niet in zicht.

Zondag 3 maart 2024  Tweet van vandaag:

Stemmen voor extreem-rechts is een morele plicht

De grootste misleiding waar 50 % van de mensen in gelooft is de linkse ideologie; een ideologie die gebaseerd is op jaloersheid. De linkse ideologie ziet de religie als opium van het volk, maar het is precies het omgekeerde. Het judaïsme en het christendom doen op de mensen een appel om zich te bevrijden uit hun egoïsme en zorg te dragen voor de Ander. De linkse ideologie verblindt haar aanhangers en zet hen aan te strijden voor hun egoïstische rechten, vandaar al het geweld, onverdraagzaamheid, stakingen en lastercampagnes. 

De westerse beschaving die 2000 jaar lang joods-christelijk was is een zorgzame beschaving. Dit ging uiteraard met vallen en opstaan en helaas ook dramatische dieptepunten, maar de westerse beschaving weet zich steeds te herstellen. Naar deze zorgzame samenleving willen honderden miljoenen emigreren. 

Deze zorgzaamheid staat recht tegenover het totalitarisme van China, de eindeloze stammenoorlogen in Afrika en de dictatuur en de terreur in islamitische landen. Het racisme en de slavernij in die continenten zijn een schande voor onze tijd. Daartegenover stellen het racisme en de discriminatie waar sommige blanken zich schuldig aan maken weinig voor.

Nadat ze in de vorige eeuw het christendom belachelijk heeft gemaakt en oorzaak was van de ontkerkelijking, gebruikt de linkse ideologie in de westerse landen nu de islam als middel om de doodsteek toe te dienen aan het wezen van onze beschaving. Nu zijn er honderdmiljoen moslims op Europese bodem die alles wat joods en christelijk is willen verdrijven en ze lijken daar goed in te slagen. De linkse ideologie die ook de rechtse politieke partijen heeft vergiftigd is de hoofdschuldige van de ramp die Europa is overkomen. We staan aan de rand van de afgrond.

Niet alleen Europa, maar de gehele mensheid wacht totale destructie als Europa geen voorbeeld meer is van een zorgzame samenleving waar de joods-christelijke ethiek in praktijk wordt gebracht. Om die reden is een revolutie nodig om het tij te keren. In een eerste fase kan slechts extreem-rechts deze revolutie ontketenen, want de traditionele partijen van links of rechts zijn verstikt door politiek correct denken, dat alles behalve correct is. Een gevolg hiervan is dat een oorlog wordt gevoerd tegen een reusachtig land waar de christenen een bondgenoot zouden kunnen zijn in de strijd tegen de vijanden van onze beschaving.

Na de revolutie zal het evenwicht worden hersteld en wordt een Europa van de Noordzee tot Vladivostok opnieuw een voorbeeld voor de wereld van een democratische en zorgzame samenleving. Een voorbeeld waarheen men niet moet emigreren, maar die men kan nabootsen in de eigen landen.

Dinsdag 5 maart 2024  Tweet van vandaag:

Strafrechters oordelen altijd verkeerd

Jonge criminelen, ook wel „jongeren” genoemd, komen in aanraking met hulpverleners en rechters. De meeste burgers vinden hulpverleners te soft en wereldvreemd, want criminelen moeten hard worden aangepakt zodat ze hun lesje leren. Het liefst moeten zij naar strafkampen en in het ergste geval gaan ze de cel in en gooien we de sleutel weg. Dat is allemaal mooi bedacht en aardig, maar het strafrecht bepaalt de strafmaat en een rechter kan daar niet omheen. Het wetboek van strafrecht en het jeugdrecht zijn tot stand gekomen door vertegenwoordigers van diezelfde burgers.

Een strenge aanpak van rechters biedt geen echte oplossing. De burgers moeten natuurlijk worden beschermd. De slachtoffers hebben recht op genoegdoening. Een ernstig misdrijf kan niet zomaar ongestraft blijven. Uiteraard kunnen criminelen geen misdaden plegen zolang ze in de gevangenis verblijven, maar de echte, zware en recidiverende criminelen hervallen bijna allemaal in de criminaliteit binnen vijf jaar na de detentie. Er is dus meer nodig om criminelen te weerhouden van recidive. Hier komt de hulpverlening in beeld.

Hoe krijgen we een jonge delinquent op het rechte pad? In elk geval niet door hem aan de kant te schuiven, hem langdurig te plaatsen in een inrichting waar hij geen passende opleiding kan volgen, een strafblad te geven zodat hij nergens nog kan solliciteren of als hij in elke school wordt geweigerd.

Joodse talmoedgeleerden maken een onderscheid tussen oordelen en barmhartig zijn. Oordelen moeten we aan God overlaten. Alleen het Laatste Oordeel is correct, want God is alwetend. Misschien zal God de crimineel die bij ons zoveel afschuw oproept, hem niettemin zalig verklaren. Een rechter die lid was van de Hoge Raad zei mij eens dat hij vaak verbaasd was over zware en meedogenloze misdadigers die voor hun moeder, vrouw of vriendin alles over hadden, alles aan hen weggaven en door het vuur zouden gaan om hen te beschermen.

Om over iemand een oordeel te vellen moeten we alles over hem weten: zijn gedachten, zijn gevoelens, zijn motivatie, de omstandigheden waarin hij tot een misdrijf kwam, zijn sociale relaties, zijn biologische kenmerken, alle ingrijpende gebeurtenissen uit zijn verleden, enzovoort, enzovoort. Als we niet alles weten en dus niet met alles rekening houden, dan is ons oordeel over die persoon altijd verkeerd. Maar jeugdrechters en strafrechters hebben zoals alle mensen slechts een beperkte kennis van de crimineel. Hun oordeel is daarom altijd verkeerd. Hun oordeel berust op los zand en op een bevooroordeelde selectie van feiten, waar de Raad voor de Kinderbescherming driftig aan meewerkt. Om het bewustzijn hiervan te verdringen nemen de meeste rechters een arrogante houding aan. Ze voelen zich verheven boven het gepeupel en zijn rotsvast overtuigd van hun gelijk. Dat hun vonnis niet leidt tot de gewenste resultaten en het integendeel vaak nog erger maakt, wordt eveneens verdrongen.

Volgens de talmoedgeleerden is het onze taak niet om te oordelen, maar om in dit leven barmhartig te zijn. Barmhartigheid betekent vooral dat we oog hebben voor de positieve kanten van de andere, voor zijn talenten, voor zijn gaven die de kans moeten krijgen zich te ontwikkelen. In mijn klinische praktijk voor jonge, gewelddadige criminelen paste ik een ’positief stimulerende behandeling’ toe. Een paar duizend studenten orthopedagogiek heb ik hierin opgeleid. Het doel van deze interventie is rondom de jonge delinquent een ’netwerk van solidariteit’ te creëren. In dit netwerk zitten mensen die iets voor deze jongere kunnen betekenen, die in hem geloven, die om hem geven, die hem steeds nieuwe kansen geven. Die hem niet blijvend veroordelen, maar die de hoop nooit verliezen. Indien met deze mensen bij de jongere een gevoel van verbondenheid ontstaat, wordt de kans op herhaling van het crimineel gedrag sterk verminderd

Als de mensen in dit netwerk behoren tot de omgeving waarin de jongere verblijft, kunnen zij de taak van de hulpverlener overnemen en wordt de jeugdzorg betaalbaar. In dit netwerk zitten de ouders, andere familieleden, gepensioneerde leerkrachten die bijlessen geven, werknemers die bereid zijn de jonge crimineel een kans te geven, sportcoaches, enzovoort. Voor veel jonge criminelen met een niet-westerse achtergrond zou het land van herkomst een betere uitkomst bieden, dan een samenleving waar ze door een meerderheid van de bevolking worden uitgekotst. Dat is echter een ander verhaal dat slechts gerealiseerd zal worden als voor iedereen duidelijk wordt dat de multiculturele samenleving onhoudbaar is omdat het geen ’netwerk van solidariteit’ is en nooit kan worden wegens onverenigbare waarden en normen.

Zondag 10 maart 2024 Tweet van vandaag:

Palestijnen hebben gelijk. Israëliërs ook

Wie denkt vanuit het lot van de Palestijnen heeft harde en onweerlegbare argumenten voor zijn standpunt.

Wie denkt vanuit het lot van de Israëliërs heeft harde en onweerlegbare argumenten voor zijn standpunt.

Redelijke mensen die ook van goede wil zijn zoeken naar een compromis tussen deze standpunten. Als geen compromis mogelijk is dan wordt ernaar gestreefd de vrede te bewaren en wordt samengewerkt op economisch, cultureel of sportief gebied. Misschien lukt het later om tot overeenstemming te komen.

Bij het conflict tussen Palestijnen en Israëliërs moeten twee vragen opgelost worden:

  1. hoe voorkomen dat mensen die niet van goede wil zijn, die haten, die de ander willen vernietigen en die elke dialoog afwijzen, de macht krijgen?
  2. hoe voorkomen dat een charismatisch leider die het kwaad vertegenwoordigt, de massa kan opzwepen?

Alleen redelijke mensen die van goede wil zijn kunnen escalatie voorkomen of een halt toeroepen. Het probleem is dat zodra een leider opstaat die gematigd is, hij wordt vermoord. Bovendien wordt via sociale media de informatie over en weer vervalst zodat dialoog vrijwel onmogelijk wordt. Met behulp van artificiële intelligentie creëert elke partij zijn eigen „realiteit”. 

Is hier een oplossing voor? De geschiedenis leert dat in elk land, in elk beschaving er perioden zijn waarin het kwaad kan zegevieren.

Misschien moet het conflict eerst veel verder escaleren totdat de betrokken volkeren tot bezinning komen en gematigde leiders een kans geven. Met andere woorden: hoe wreder de oorlog in Gaza wordt, hoe dichter we komen bij de oplossing. Niet iets om vrolijk van te worden, maar ik vrees dat het niet anders kan. Tijdens de Tweede Wereldoorlog moest Duitsland platgebombardeerd worden, met honderdduizenden burgerslachtoffers, om een overgave af te dwingen. Daarna begon een ongekende bloeiperiode voor Duitsland en werd het  kwaad van het nationaal-socialisme afgezworen. Is dit de les van de geschiedenis die nu opnieuw van toepassing is?

Dinsdag 12 maart 2024 tweet van vandaag:

Gog en Magog: de Derde en Laatste Wereldoorlog

De oorlog tussen Gog en Magog is volgens joodse schriftgeleerden een oorlog tussen de christenen en de moslims met als resultaat het Einde der Tijden. De joden zullen niet in die oorlog betrokken zijn, zodat Israël de meest veilige plaats in de wereld zal zijn.

Hoe dat mogelijk zal zijn wordt in een oude joodse profetie verduidelijkt. Een koning vroeg aan een rabbijn hoe een klein volk als het joodse volk de wereldoorlog zal overleven. De rabbijn vroeg aan de koning 70 vechthanen te geven en één kuikentje. Hij plaatste ze in een kooi en wierp een stuk brood erin. De vechthanen vochten op leven en dood totdat allen gesneuveld waren. Het kuikentje dat zich verborgen had gehouden, kwam nu naar voren en at rustig het stuk brood op. Dit was de profetie van deze rabbijn.

Volgens sommige joodse geleerden komt deze profetie nu uit. Er woedt weliswaar een oorlog in Gaza en Israël, maar als de joden het hoofd koel houden en eendrachtig zijn, komt die oorlog zoals de vorige wel tot een einde. De oorlog tussen christenen en moslims of de oorlog tussen de van oorsprong christelijke beschaving en de islamitische beschaving kondigt zich aan en is in feite al in volle gang. Met de moderne destructiewapens zullen de christenen en moslims elkaar uitroeien en dan komt er een definitieve vrede voor de mensheid met een joodse messias als koning.

Wat is er nodig om deze strijd te overleven? Antwoord in mijn laatste essay „Slotsom

Donderdag 14 maart 2024  Tweet van vandaag:

Islamisten en gewone moslims: geen wezenlijk verschil

Stelling: Het is niet de oorlog in Oekraïne die beslissend zal zijn voor de vrijheid in Europa, maar het standhouden van Israël in het Midden-Oosten

Is er een verschil tussen islamisten en de gewone moslims? Is er een verschil tussen de extremisten van Hamas en de gewone Palestijnen? Om deze vragen te beantwoorden leggen we de kern bloot van het islamitisch geloof.

De profeet Mohammed heeft al wat vóór hem was geïslamiseerd. Dit wil zeggen dat de Koran er eerst was, dat Abraham, Mozes en Christus moslims waren. De joden en de christenen hebben de Koran echter vervalst en Abraham, Mozes en Christus onrechtmatig toegeëigend. De christenen hebben zich zelfs zo godslasterend gedragen dat ze van Christus God hebben gemaakt. De bijbel is een vervalsing van de Koran die er al eeuwig was. Dat is het vaste geloof van alle moslims, fanatiek of niet. Het is om die reden voor moslims ondraaglijk dat joden en andere niet-moslims zich niet onderwerpen aan de wet van Allah. Het is ondraaglijk dat de joden een soevereine staat zouden hebben, nota bene in een islamitisch continent. Het is ondraaglijk dat niet-moslims macht hebben, een plezierig leven leiden, genieten van hun vrijheid en de sharia niet gehoorzamen. In de Koran staat weliswaar dat je niet mag doden, maar dat geldt niet voor diegenen die de Koran hebben vervalst, afvallig zijn of zich niet onderwerpen aan de sharia. In de Koran staat onomwonden dat die lieden moeten worden gedood.De exclusiviteit van de islam, als de ene ware en absolute religie die vervalst werd door joden en christenen, betekent dat de islamitische wet een narcistische wet is, dit wil zeggen alleen vervuld van zichzelf, fanatiek overtuigd van het eigen gelijk. De bijbelse en evangelische wetten zijn symbolisch, wat betekent dat ze geloofsbelijdenissen zijn die telkens opnieuw geïnterpreteerd kunnen worden al naargelang van de veranderende omstandigheden en de ontwikkeling van de beschaving.Door hun narcisme zijn moslims slachtoffer van hun geloof. Zich onderwerpen aan de sharia is hun enige optie. Moslims zijn de minst vrije mensen op de wereld, vandaar hun verwaarloosbare bijdrage aan wetenschap en cultuur. De Gazanen zijn ongelukkig ten gevolge van hun geloof. Zij kunnen geen kant op want de gehele Arabische wereld dwingt hen de joden te haten. Het islamitisch geloof dwingt hen geen compromissen te aanvaarden, zoals een tweestatenoplossing of een vredesplan waarin de soevereiniteit van de joodse staat wordt erkend. Alle pogingen daartoe zijn tot nog toe mislukt en zullen altijd falen, ondanks grote toegevingen van de Israëliërs in het verleden.Joden en christenen hebben de vrijheid de goddelijke geboden te interpreteren en te vertalen naar hun actuele situatie. Hun geloof gaat mee met de ontwikkeling van hun beschaving. Er wordt gezocht naar een evenwicht tussen Rede en Geloof. Vandaar de ongelooflijke bijdrage van joden en christenen aan wetenschap en cultuur.

De strijd die joden nu voeren tegen Hamas wordt door de hele wereld gevolgd. De andere volkeren weten uiteraard dat het hier gaat om een strijd tussen onderdrukking en vrijheid, tussen haat en naastenliefde. De wereldgemeenschap ziet het joodse volk als een koorddanser die over een ravijn op een koord loopt. Iedereen hoopt dat hij veilig de overkant zal bereiken, slechts een enkele psychopaat onder de toeschouwers hoopt dat hij in de ravijn zal storten. De moslims staan voor die psychopaat, maar de grote massa der volkeren hoopt dat de joden zullen overwinnen. Hiermee bedoel ik niet dat moslims psychopaten zijn, maar hun geloofsovertuiging is even destructief als dat van een psychopaat.

Het is niet de uitkomst van de oorlog in Oekraïne die het lot van Europa zal bepalen. Onze vrijheid wordt nu verdedigd door Israël als de voorpost van de joods-christelijke beschaving.

#Islam #Gaza #Israel

Referentie: Daniel Sibony - Narcissisme contre symbolisme : les profondeurs psychiques du conflit Israélo-arabe. (https://www.youtube.com/watch?v=yY9pU52xtPA)

Woensdag 20 maart 2024  Tweet van vandaag:

Israël voert geen oorlog, maar bestrijdt barbarij

Negationisme of ontkennen van de holocaust wordt streng veroordeeld en is wettelijk strafbaar. Er is echter een andere vorm van negationisme waaraan de traditionele politiek en pro-Palestina betogers zich schuldig maken: het ontkennen dat het doel van de Palestijnen in Gaza en van de moslims in het algemeen het uitroeien is van de joden. Volgens Michel Gad Wolcowicz, een Franse psychoanalyticus, hoogleraar in Tel Aviv en aan de universiteit van Glasgow betekenen de wreedheden van 7 oktober 2023 een breuk in de beschaving. Geciviliseerde mensen doen elkaar zo iets niet aan. Voor de joden overal in de wereld betekende dit dat de kreet ’Dat nooit meer’, na de holocaust, een holle frase is. 7 oktober is daarom voor de beschaafde wereld een catastrofe. Het is onmogelijk tegenover die barbarij neutraal te blijven.

De joden kennen een lange geschiedenis van vervolging, bedoeld om hen volledig uit te roeien. Antisemitisme is op dit moment erg frequent in de VS en in Europa. De joden voelen er zich niet meer veilig. Waar moeten ze dan heen? Want hun land Israël wordt hen ook niet gegund. Ze moeten gewoonweg van de aardbol verdwijnen. Wolcowitz ontkent daarom dat ’Dat nooit meer’ ooit werkelijkheid is geweest.

Op 7 oktober werden de joden ontmenselijkt. De vrouwen werden verkracht. Slachtoffers, ook baby’s werden in stukken gesneden. Zelfs de lijken werden verkracht. De joden werden ontmenselijkt, net zoals de nazi’s deden. Een Hamas strijder belde trots zijn moeder op dat hij joden had gedood. Net zoals de nazi’s hadden deze barbaren geen gevoel bij het doden. Dit is een incestueuze relatie met de dood.

Antisemitisme is niet gelijk te stellen met racisme, want het gaat niet alleen om vernietigen of om deporteren. De wreedheden van 7 oktober passen in een ideologie zodat de daders erop voorbereid waren. De terreur was gepland en georganiseerd. Bij racisme acht men zich superieur en men misprijst de andere. Die andere is nodig om het superioriteitsgevoel in stand te houden. In racisme schuilt een zeker narcisme.  Bij antisemitisme gaat het in de grond om uitroeiing. Zie de kreet ’Van de rivier tot de zee’. Antisemitisme komt voor uit jaloezie. De joden hebben alle vervolgingen overleefd; die kracht willen de anderen ook. De joden zijn ook het uitverkoren volk, maar dit lijkt eerder uitverkoren zijn voor een universele haat. De Palestijnen worden opgevoed met haat tegen de joden. Het wordt van generatie op generatie overgedragen. Israël hoort volgens hen toe aan de Palestijnen.Ze voelen zich constant vernederd, niet alleen door de joden, maar ook door de blanken in het algemeen. Zij kunnen niet met de joden samenleven, waardoor de apartheidspolitiek die wordt verweten aan de Israëliërs in feite gevoerd wordt door de moslims. De joden wordt genocide en apartheidspolitiek verweten, maar het is precies het omgekeerde. De slachtoffers worden tot daders gemaakt. Het kwaad dat Hamas heeft aangericht wordt gebanaliseerd, alsook het willen uitroeien van de joden als hoogste en door Allah bevolen doel.

Tijdens de holocaust-herdenkingen worden de dode joden herdacht, terwijl op dit moment de levende joden worden vervolgd. Wolcowitz heeft het in dit verband over een psychose met perversiteit en ontkenning. Een hele cultuur kan psychotisch zijn, waarbij niets wordt opgebouwd. De eeuwige status van vluchtelingen is er een bewijs van. 

Nu wil men dat de joden humanitaire hulp toelaten aan een volk dat hen wil vernietigen. Het Palestijnse volk is niet onschuldig. Ze hebben voor Hamas gekozen. Zij juichen bij de terreurdaden van islamisten. Zij voeden hun kinderen op vol haat voor het joodse volk. Het verwijt dat Israël veel Palestijnse kinderen doodt, vergelijkt Wolcowitz met het fantasme uit de Middeleeuwen over joden die kinderen doden om hun bloed te drinken. De haat tegen de joden is religieus en heeft niets met de realiteit te maken. Er zijn geen objectieve feiten die deze haat rechtvaardigen. De 16 miljoen joden in de wereld vormen geen gevaar voor de 1,5 miljard moslims.

Dat Europa zoveel moslims op haar grondgebied heeft toegelaten is suïcidaal, want na de haat tegen de joden komt de haat tegen alle niet-moslims. Wolcowitz noemt de tolerantie tegenover de islam pervers. Dat geldt ook voor de oproep tot een staakt het vuren. De strijd tegen Hamas stoppen, betekent de strijd verliezen, ook voor de toekomstige generaties. Het gaat bij Israël niet om wraak nemen, maar om zich verdedigen en de veiligheid te verzekeren.

Wat kunnen we doen om onze Europese beschaving te vrijwaren van de haat, van een perverse tolerantie en een nieuw negationisme? Joden en christenen moeten standvastig rechtvaardigheid en broederlijkheid in hun landen nastreven. Zij mogen nooit toegeven aan een ideologie van meer dan duizend jaar oud die de haat overdraagt van generatie op generatie. Die haat is helaas niet te doorbreken. We kunnen van de moslims geen bekering verwachten. De islam moet daarom buiten onze beschaving blijven. De Chinezen hebben dit al lang begrepen.

Vrijdag 22 maart 2024  Tweet van gisteravond:

In Brussel komen de destructieve krachten weer samen die nog meer oorlog in Europa brengen, die de landbouw om zeep helpen, die de concurrentiepositie van de industrie verzwakken, die steeds hogere staatsschulden maken, die de burgers vervreemden van hun land, die de massa-immigratie niet onder controle krijgen, die Israël niet volmondig steunen in hun strijd tegen barbarij, die de Europeanen van hun eigenwaarde beroven,… Mijn hoop is gevestigd op de vele burgers die inzien dat het zo niet verder kan. Mijn voorspelling is dat in Frankrijk het grote verzet zal starten, net als ten tijde van de Franse Revolutie. Europa zal weer ons Europa worden. Ons land zal weer ons land worden.

Maandag 25 maart 2024

Hoe is het christelijk gebod zijn naasten lief te hebben te rijmen met mijn voorstel om alle moslims uit de Europese beschaving te verwijderen? De ware naastenliefde kent namelijk geen verschillen (Kierkegaard) en geldt voor alle mensen.

In elk geval sluit het gebod uit dat leed zou worden toegebracht aan de moslims. Een terugkeer naar de landen van herkomst moet voor hen een verbetering betekenen.

Ik meen dat de aanwezigheid van talrijke moslims in Europa uiteindelijk zal leiden tot grote spanningen. In bepaalde omstandigheden kunnen we het ergste vrezen. Dit is geen doemdenken. Objectief gezien zijn er meerdere ontwikkelingen die onze huidige welvaart en welzijn ernstig zullen schaden. Een ander argument is dat de situatie in de islamitische landen slechts zal verbeteren bij een massale terugkeer van de moslims uit westerse landen. Kortom, na een moeilijke periode met harde politieke beslissingen, zal uiteindelijk een beter perspectief voor de islamitische landen zich openen. Samen met Europa kunnen die landen ook ingrijpen in zwart Afrika om daar vrede, welzijn en welvaart voor allen te realiseren.

De Eindstrijd is begonnen

Aangezien de hele wereld zich keert tegen Israël, is de Eindstrijd begonnen. De Eindstrijd is de strijd tussen satanische krachten en God, tussen haat en liefde, tussen het kwaad en het goede. Israël heeft de goddelijke opdracht Satan te vernietigen om de fout van Adam en Eva te herstellen. Het satanische zien we nu in de haat van Hamas, Hezbollah en IS, alsook in de haat die van generatie op generatie wordt overdragen onder de moslims.

Al die haat heeft geen enkele objectieve verklaring. De 16 miljoen joden in de wereld vormen geen enkel gevaar voor anderen. Integendeel, de joden hebben ongelooflijk veel bijgedragen aan de wetenschappen en de cultuur. De haat is daarom puur religieus gemotiveerd, dit wil zeggen dat de Satan de grote inspirator is. Satan wil God uit de wereld verbannen om de mensen naar zich toe te halen.

De wereld heeft de opdracht van Israël niet begrepen. Dat komt omdat in de wereld het religieuze nagenoeg is verdwenen. Dat is een tragische vergissing. God werd dood verklaard en nu komt de afrekening. In de Verenigde Naties zijn de satanische krachten werkzaam en is God volledig uitgebannen. Om die reden zal de Derde Wereldoorlog uitbreken met fatale gevolgen voor alle landen. Alleen Israël zal vrede kennen op voorwaarde dat de joden de Eindstrijd winnen. Israël moet daarom Rafah binnenvallen en Hamas volledig vernietigen. Daarna komt Hezbollah aan de beurt.

Dat Israël zal winnen is zeker, want God is de Eeuwige die oneindig machtiger is dan de Satan. Gelukkig zijn er de joden die als enig volk, als uitverkoren volk, de opdracht van God om het kwaad te overwinnen zullen uitvoeren. Wie onder ons solidair is met de joden zal ook die vrede kennen.

Paaszaterdag 30 maart 2024  Tweet van vandaag:

Wat voorspelt de Talmoed over Gaza?

Het lijkt mij interessant om te luisteren naar wat joodse talmoedgeleerden zeggen over de oorlog in Gaza. Hun wijsheid is gebaseerd op duizenden jaren studie van de bijbel. Zij zien de oorlog in Gaza als een eerste fase van het messiaanse tijdperk. Als die oorlog is gewonnen, komt er een grote oorlog tegen de krachten van de duisternis.

Het Westen bevindt zich nu in duisternis. Dat komt door het materialisme en het individualisme, waardoor de mensen niet meer openstaan voor het spirituele. Het materialisme en het individualisme leiden onherroepelijk tot de dood want de materie is eindig en elke mens gaat dood. Het spirituele opent de weg naar de eeuwigheid. Dat materialistische westen zal vernietigd worden. De goede mensen zullen overleven en zich voegen naar het plan dat God heeft met zijn schepping.

Nu hebben in Gaza lieden die de dood vereren de macht; dat zijn lieden met een doodscultuur die hun eigen kinderen offeren op het slagveld. De joden hebben de opdracht (in het plan van God) om het licht in de wereld te brengen. Vandaar al die jodenhaat want de meeste mensen leven in de duisternis. De joden kennen een verschrikkelijke geschiedenis van vervolging, maar ze hebben alle tragedies overleefd. Dat zal nu ook het geval zijn. Het joodse volk is voor God een instrument om de gehele mensheid te redden.

Persoonlijk denk ik dat we uit deze visie een belangrijke les kunnen trekken. We leven nu in een tijd waar we slaaf geworden zijn van de techniek. We staan machteloos tegenover dramatische gevolgen van de techniek zoals de klimaatverandering, de bewapeningswedloop en de uitputtingslag van de planeet Aarde. We leven ook in een tijd waar de islam de duisternis brengt in de westerse wereld. Jaren geleden werd al voorspeld: Als het christendom verdwijnt, komt de islam in de plaats. 

Deze vicieuze cirkel kan slechts worden doorbroken door een mondiale strijd tegen de krachten van de duisternis. Er komt zeker een grote oorlog. Wie zich weet te bevrijden uit het materialisme en het individualisme zal burger worden van een meer menselijke wereld. Als de joods-christelijke ethiek weer de spirituele basis wordt van onze beschaving zal de doodscultuur definitief uit de wereld kunnen verdwijnen.

Paasmaandag 1 april 2024  Tweet van vandaag:

Wie Israël haat, wacht een ellendig lot

1. Het Westen keek lijdzaam toe tijdens de jodenvervolging door de nazi’s en de holocaust (1933-1945). De joden herrezen uit deze catastrofe en Duitsland werd zwaar gestraft met miljoenen doden en platgebombardeerde steden.

2. Het Westen bleef passief tijdens de Zesdaagse Oorlog (1967) toen Israël werd aangevallen door de omliggende islamitische landen. Israël won de oorlog en bouwde een bloeiend land op. In de islamitische landen volgde een lange periode van ellende die nog steeds voortduurt, de moslims voerden oorlog met elkaar met miljoenen doden en vernietiging van hun cultureel erfgoed.

3. Een groot deel van het Westen veroordeelt Israël tijdens de huidige oorlog tussen Gaza, Hezbollah en Israël. Israël zal deze oorlog winnen. Gaza is een puinhoop en Libanon dat ooit de Parel van het Midden-Oosten was, is nu een arm en hopeloos verdeeld land.

Drie historische ontwikkelingen die aantonen dat het joodse volk altijd overwint en dat hun vijanden diepe ellende kennen. De haat in het Westen tegen de joden zal zwaar worden gestraft. Het Westen wordt verduisterd door de islam. Een Derde Wereldoorlog ligt op de loer. De klimaatverandering brengt diepe economische ellende. De massa-immigratie is onbeheersbaar. De oorlog in Oekraïne en de asielindustrie kosten miljarden waardoor de middenklasse verarmt.

Er is een verklaring voor het noodlot van de vijanden van het joodse volk: God beschermt zijn uitverkoren volk.

Wil het Westen het noodlot afwenden dan is er maar één oplossing: Europa en de Verenigde Staten uitroepen tot een joods-christelijke beschaving en daaruit de consequenties trekken. De goddeloze Europese Unie moet snel worden vervangen door een Europese Confederatie van soevereine landen met inbegrip van Rusland (een christelijk land dat ons kan helpen in de strijd tegen de duisternis) en Israël.

Woensdag 3 april 2024  tweet van gisteren:

Een wapenstilstand in Gaza = een voortzetting van het Kwaad

Wat als er een wapenstilstand zou komen in Gaza? Dan claimt Hamas de overwinning. Dat wordt Hamas door de gehele islamitische wereld gezien als helden. Dan zal de pogrom van 7 oktober zich eindeloos blijven herhalen. Dan worden opnieuw duizenden raketten afgevuurd naar Israël (elke afgevuurde raket is een oorlogsmisdaad). Dan blijft het Palestijnse volk door hun leiders opgezweept om Israël te vernietigen. Dan komen er nieuwe oorlogen met vernietiging van Gaza, Libanon, etc.

Kortom: Israël moet de strijd tegen Hamas tot het einde voeren. Dat is heel jammer voor de burgerslachtoffers onder de Palestijnen, maar dat is een minder kwaad dan Hamas een overwinning gunnen.

Wat daarna? De Palestijnen kunnen in vrede leven naast de Israëliërs als zij bevrijd zijn van hun kwaadaardige leiders. In feite voert Israël nu een strijd voor de vrijheid in de wereld, tegen het venijn van de islamisten die onze westerse beschaving aan het vernietigen zijn. Daarom is het ook voor ons in het Westen van vitaal belang Israël onvoorwaardelijk te blijven steunen. Na de oorlog zal het Westen het Palestijnse volk met alle middelen solidair bijstaan  bij de opbouw van een eigen staat op voorwaarde dat kwaadaardige leiders die middelen niet gebruiken om de haat in stand te houden.

Vrijdag 5 april 2024 Tweet van vandaag:

De burgeroorlog is begonnen: de Europese Intifada  

(samenvatting van een interview met Charles Rojzman)

Het wordt steeds moeilijker om samen te leven in een multiculturele maatschappij. De wereld van de moslims is patriarchaal en traditioneel gebleven. Dit verhindert aanpassing aan de moderne wereld. Moslims worden nog sterker getroffen door de veranderingen op wetenschappelijk en technologisch gebied. Volgens Rojzman zoeken zij een oplossing door regressie in een soort psychose; zij voelen zich slachtoffer van de joden en van de westerse wereld. De joden hebben de moslims zwaar vernederd in 1967 en in volgende oorlogen. Dit trauma komen ze niet te boven.

De wereld van de westerse mens daarentegen wordt gekenmerkt door zelfhaat en wroeging over het verleden van slavernij en kolonialisme en over het huidig zogenaamd racisme en superioriteitsgevoel (ten onrechte want in de wereldgeschiedenis heeft precies het Westen een einde gemaakt aan de slavernij en het racisme in het Westen is niets vergeleken met racisme in andere continenten). De westerse mens doet daarom zichzelf geweld aan (in tegenstelling tot de moslims die de ander geweld aandoen) zoals te zien in het explosieve druggebruik, de afbraak van de tradities en het wokisme dat een deconstructie is van alles wat de samenleving samenhoudt.

Met de huidige oorlog tegen Hamas neemt het antisemitisme onder moslims waanzinnige vormen aan, zelfs in landen zoals Algerije die ver verwijderd zijn van Gaza en in westerse hoofdsteden. De realiteit wordt niet meer gezien. Vooral in de Franse voorsteden laait het antisemitisme op want deze voorsteden zijn geïslamiseerd. De video’s van Hamas hebben al meer dan twintig jaar grote invloed op de moslims. Jongere moslims voelen zich ook in Frankrijk bezet door de westerse mens. Zij bieden weerstand door een soort Intifada. Instellingen, zoals de politie en hulpverleners, die de bezetter vertegenwoordigen vallen zij aan. Dezelfde haat zien we ook in andere Europese steden.

In het Westen is het vooral de ’elite’ die zich niet bewust is van het gevaar. In Israël was er ook ontkenning, maar dit veranderde na 7 oktober. In het Westen zijn de terroristische aanslagen nog niet voldoende gebleken om de elite beter inzicht te geven. Het gewone volk ziet het gevaar wel degelijk, want door hun eigen ervaringen in hun wijken zijn ze zich meer bewust van de realiteit. Dat is de reden waarom extreem-rechts bij het gewone volk zo’n succes heeft. De elite daarentegen is zich nog steeds niet bewust van het gevaar van de islamisering. De gewone man voelt zich verraden door de ’elite’ die niet naar hem luistert en hem niet meer beschermt.

Volgens Rojzman staan we nu op een keerpunt. Het einde van een traditionele wereld is vrijwel voltooid. De landbouw is vervangen door agro-industrie die internationaal opereert. De industrie zelf biedt geen bestaanszekerheid meer. De arbeidsmarkt is geflexibiliseerd, wat voor velen betekent een verlies van trots, van identificatie, van veiligheid en geborgenheid.

Dit proces van afbraak van de traditionele samenlevingsvormen gaat samen met veel geweld in de sociale en politieke omgeving. Ook binnen de gezinnen is er meer geweld. Er is een gevoel van verlies van zin en angst voor de toekomst. De globalisatie en de nieuwe technologieën hebben de plaats van veel mensen in de samenleving in vraag gesteld.  Structuren zoals vakbonden, de kerk, ideologieën van de vooruitgang die de samenleving bij elkaar hielden, hebben hun invloed verloren.

Er is nu al een stille burgeroorlog gaande in Frankrijk, voorlopig nog een burgeroorlog in de hoofden van de jongeren. Dit wordt zichtbaar in de haat tegenover de anderen. Die haat wordt besproken binnen de eigen familie en de clan. In Frankrijk neemt de collectieve haat onder de moslims toe. Dit zal een echte burgeroorlog worden na ernstige gebeurtenissen en als er een autoriteit is die het verzet rechtvaardigt. Voorlopig blijft het beperkt tot wat steekpartijen op willekeurige blanke slachtoffers en zware mishandeling van autochtone jongeren. Een angstcultuur grijpt meer en meer om zich heen en dat voorspelt naderend onheil.

Op het einde van het interview bespreekt Rojzmann drie voorwaarden om de samenleving van al die haat, geweld en onderling wantrouwen te genezen. Ten eerste moeten er nieuwe leiders komen die de veiligheid van de burgers kunnen verzekeren en van wie het gezag door het gewone volk wordt aanvaard. Autoritair leiderschap werkt niet meer, want de autoriteit wordt terecht in vraag gesteld.

Ten tweede moet er een collectief project komen. Dit project wordt gecreëerd door goed te luisteren naar de woede en de verwijten. Al dat negatieve moet worden vertaald in behoeften waarvoor een collectief project een oplossing kan bieden.

Ten derde moeten de tegenstanders elkaar ontmoeten, want er is te veel verdeeldheid. Ieder leeft in zijn eigen omgeving en gaat naar eigen scholen. Hierdoor ontstaan allerlei fantasmen over de tegenstander. In goed georganiseerde ontmoetingen leert men de ander zien als mens met eigen talenten en gebreken. Op die manier kan opnieuw een natie ontstaan. Nu zijn de mensen erg verdeeld door ideologieën die hen een realiteit voorspiegelen die bevooroordeeld is, die leugens verspreiden, die generaliseren en die met propaganda de geesten vergiftigen. Door de mensen te confronteren met wat ieder individu werkelijk meemaakt, ontstaat een realistischer beeld. Die confrontatie mag best samengaan met conflicten, maar in die ontmoetingen ziet men elkaar niet meer als onmensen, maar als tegenstanders met wie een gesprek mogelijk is.

Persoonlijk denk ik dat een Europese burgeroorlog helaas onvermijdelijk zal blijken te zijn. In feite is die strijd onderhuids al volop aan de gang. De ’elite’ laat het volk in de steek uit angst voor de islam en een onverantwoorde politieke correctheid. De spanningen nemen toe op meerdere gebieden tegelijkertijd: politiek, sociaal, economisch, klimatologisch, ecologisch, demografisch. Het enige realistisch collectief project is vrede, welzijn en welvaart te brengen in de islamitische landen; dit wordt mogelijk als de moslims terugkeren naar de landen van herkomst en kunnen rekenen op de solidaire medewerking vanuit het Westen, Israël inbegrepen.

Zondag 7 april 2024 tweet van vandaag:

Opeenvolgende falende regeringen

(WAARSCHUWING: deze tweet is niet geschikt voor teergevoelige lezers)

De Europese regeringen van de afgelopen zestig jaar hebben de enorme vergissing begaan 100 miljoen moslims toe te laten in ons continent. Dit heeft onze beschaving tot op de rand van de afgrond gebracht. Dit wil zeggen dat de democratie in gevaar is, dat onze vrijheid op het spel staat en dat de wetenschappelijke, filosofische en culturele ontwikkeling zal stagneren. Het harde bewijs van deze stelling is de toestand in islamitische landen, met Libanon als een van de meest tragische voorbeelden. Wat ooit de Parel van het Midden-Oosten was toen de christenen nog in de meerderheid waren, is nu een hel ten gevolge van massa-immigratie van moslims vanuit Jordanië.

De huidige westerse regeringen maken opnieuw een fout die fatale gevolgen zal hebben. Zij voeren namelijk een proxy-oorlog tegen de verkeerde vijand. Deze oorlog tegen Rusland zullen de VS en zijn vazallen binnen de NAVO niet winnen. Napoleon en Hitler hebben ervaren dat tegen dit immense land geen overwinning te behalen valt. Bovendien heeft de VS sinds de Tweede Wereldoorlog alle oorlogen verloren. Helaas gaan onze Europese regeringen mee met het dwaze, imperialistische en hooghartige Amerikaans buitenlandse beleid. Waarom hebben wij in godsnaam onze soevereiniteit opgeheven?

Het echte actuele gevaar ligt in de islamitische landen die over kernwapens beschikken of binnenkort zullen beschikken. Deze wapens maken het mogelijk het gebod van Allah uit te voeren om joden en andere niet-moslims te doden. Het principe van wederzijdse afschrikking zal hier niet werken omdat moslims desnoods martelaar willen zijn in deze strijd, want dan wacht het paradijs. Ook is het een illusie dat islamistische terreurgroepen nooit de beschikking zullen krijgen over kernwapens.

Het tragische is dat de gevestigde politici van de traditionele partijen het bovenstaande belachelijk zullen vinden. Dat is zo tragisch omdat het lot van de gehele mensheid op het spel staat. Straks worden we gegijzeld door landen die dreigen met een kernoorlog. Straks moet Israël om te overleven atoomwapens inzetten.

Is er nog hoop? Misschien zal met de Europese verkiezingen een verstandiger beleid gevoerd kunnen worden. Het is een morele plicht, gezien het bovenstaande, om voor politici te stemmen die de oorlog in Oekraïne zo snel mogelijk willen beëindigen en die alle mogelijke economische, politieke en desnoods militaire druk willen uitoefenen op islamitische landen om hun nucleair arsenaal te ontmantelen.

Dinsdag 9 april 2024  tweet van gisteren:

Wie niet voor 100% achter Israël staat vergist zich schromelijk

In een interview voor Europe 1 zegt de Franse filosoof Bernard-Henri Lévy  het volgende over Hamas:

  1. Het verschil tussen Hamas en de Nazi’s of de beulen van Stalin is dat Hamas de wreedheden die zij begingen filmden en openbaar maakten via de sociale media. Hitler en Stalin deden er alles aan om hun moorden en folteringen te verbergen. Dat komt omdat Hamas er trots op is en omdat ze het kwaad doen omwille van het kwaad. Iemand die kwaad doet, doet het meestal uit wraak of uit frustratie, om gebied te veroveren of om een ideologie op te leggen. Hamas, Isis en Al Qaïda hebben de passie  van het kwaad. Dit is puur sadisme, pure barbarij. Hamas geeft aan de joden de boodschap dat ze nergens veilig zijn en als zij gevangen genomen worden, zullen ze als dieren een wreed lot ondergaan, ze zullen als schapen gekeeld worden. Dat kwaad voor het kwaad is specifiek voor het islamisme. Het filmen van een onthoofding vinden zij leuk, terwijl het onthoofden met een mes een vreselijke foltering is die niet in een twee drie beëindigd wordt. Hamas toonde via GoPro hoofden die verminkt waren als gehakt.
  2. Nu zijn er in het Westen leiders en politieke partijen die pleiten voor een wapenembargo voor Israël. Dit kleine land, de enige democratie in het Midden-Oosten dat vecht om te overleven, wordt verweten een genocide te plegen. Zelfs in de VS laait de kritiek op Israël op, terwijl Israël een gemeenschappelijke vijand bestrijdt. De westerse landen laten Israël het alleen opknappen, terwijl ze wel meevochten met de VS in Irak en Afghanistan. Nu wordt een staakt het vuren zonder voorwaarden van Israël geëist, terwijl de gegijzelden nog steeds vastzitten. Deze houding van het Westen tegenover Israël is suïcidaal. 
  3. Er is geen bezetting van Gaza geweest in de twintig jaar vóór 7 oktober.  Toen Gaza aan de Palestijnen werd gegeven, hoopte de toenmalige minister-president Sharon dat Gaza het tienvoud van Dubai zou worden.  Het grote probleem dat elk vredesplan in de weg staat is dat de Palestijnen maar één staat willen en geen twee; met andere woorden dat Israël van de kaart verdwijnt zoals in de leuze ’Van de rivier tot de zee’. Hamas krijgt nu ook meer en meer invloed in de Westelijke Jordaanoever en zij willen geen tweestatenoplossing. Dat er daar joodse kolonies zijn hoeft geen obstakel te zijn voor de vrede; in onderhandelingen kan daar een oplossing voor gevonden worden, maar met Hamas valt niet te onderhandelen wegens hun principiële standpunt. De leiders van Hamas zeggen heel stellig dat hun doel is één staat en vernietiging van de joodse staat Israël.
  4. Zullen er niet nog meer terroristen zijn na de bombardementen van Israël met veel burgerslachtoffers? Het Westen heeft destijds Mosul gebombardeerd en men zei toen ook dat dit het terrorisme zal aanwakkeren. Dit was niet het geval en Isis is nagenoeg doodgebloed. In 1943-1944 hebben de geallieerden Duitsland platgebombardeerd en niettemin hebben de Duitsers de nazi-ideologie afgezworen en werd Duitsland een bloeiende democratie. Als Israël Hamas kan vernietigen, zullen de Palestijnen zich realiseren door welke kwaadaardige leiders ze misleid werden. Als er nu een staakt-het-vuren zou afgedwongen worden en Hamas komt als overwinnaar uit de tunnels, dan zullen er honderdduizenden nieuwe terroristen opstaan, ook in het Westen! Hamas zal door veel islamitische jongeren gezien worden als helden die de joden de genadeslag hebben toegediend.
  5. Hamas is veel gevaarlijker dan ISIS en Al Qaïda. Geen enkele staat durfde het aan achter ISIS of Al Qaïda te staan. Hamas integendeel wordt openlijk gesteund door Iran, Turkije, Rusland en Qatar die Hamas als verzetsstrijders zien. Hamas heeft veel macht, heeft een netwerk over de gehele wereld en trekt veel moslimjongeren aan.

De enige conclusie die we uit dit interview kunnen trekken is dat Westerse landen die niet voor 100% achter Israël staan en die pleiten voor een staakt het vuren, het Westen afsturen op zelfmoord.

Als Hamas zich als overwinnaar kan uitroepen, explodeert het terrorisme in onze steden. Wie zijn de moedige politici en influencers die onze mooie beschaving zullen behoeden voor deze ramp?

Woensdag 10 april 2024 tweet van vandaag:

Europa wacht de hel, het Midden-Oosten heeft de toekomst

Volgens Hamas zijn er al 30.000 burgerslachtoffers gevallen in Gaza. Elk onschuldig slachtoffer is er een te veel en rechtvaardigt kritiek. In Irak, Syrië, Jemen, Soedan, Libië, … hebben moslims elkaar afgeslacht en zijn er miljoenen burgerslachtoffers gevallen. Waarom zijn er in het Westen actiegroepen die luidkeels moord en brand schreeuwen over de ’genocide’ door Israël in Gaza, terwijl er geen enkele westerling is die over die miljoenen burgerslachtoffers ooit in een betoging is verzeild geraakt?

De mensen die ik persoonlijk ken die betogen voor ’Free Palestine’ en tegen de oorlogshandelingen van Israël zijn sociaal bewogen mensen die geen vlieg kwaad zouden doen. Al die acties gericht op een specifieke groep, namelijk joden, lijkt mij een interessant fenomeen om te onderzoeken, want waarom de joden beschuldigen en anderen niet? Meerdere verklaringen zijn mogelijk. Ik geef er vier.

1. De joden dienen als zondebok. Er zijn zoveel onheilspellende ontwikkelingen in deze tijd dat de schuld ergens moet worden gelegd. Een kleine, vrij ongevaarlijke groep die opvalt door kledij en gebruiken, is een geschikt doelwit. We hebben al een oorlog in Oekraïne met een dreiging dat het escaleert tot een Derde Wereldoorlog. Nu kwam er nog een oorlog bij in het Midden-Oosten en daar krijgen de joden de schuld van. Een staakt-het-vuren is hun plicht, terwijl Hamas opvallend buiten schot blijft bij alle betogingen en acties.

2. Een andere mogelijke verklaring is het sluimerend antisemitisme dat nooit is weggeweest, maar sinds de holocaust onderdrukt. De oorlog in Gaza biedt een uitlaatklep voor het verdrongen antisemitisme. De beelden van dode kinderen herinneren aan de middeleeuwen toen joden ervan werden beschuldigd kinderen te doden om hun bloed te drinken, waarop een pogrom volgde. Islamisten voeren een geraffineerde campagne via de sociale media en in internationale organisaties om de jodenhaat op te zwepen.

3. Zelfhaat van westerlingen is een andere verklaring. We voelen ons schuldig wegens kolonialisme (zoals in eerdere tweets aangetoond volkomen ten onrechte) en staan daarom aan de zijde van de ooit door ons onderdrukte en uitgebuite moslims. We geven ons over aan de islam want dat is het beste recept voor de vernietiging van onze joods-christelijke beschaving.

4. Tenslotte is de haat tegen Israël volgens Kabbalisten een teken dat de Eindtijd is begonnen. Eerst zal er een fase komen van groot lijden. De joden zullen opnieuw vervolgd worden. Als van de honderd miljoen moslims in Europa vijf procent extremistisch is, dan zijn er vijf miljoen potentiële terroristen in Europa. Geen leger of politie kan dit in bedwang houden. De joden zullen noodgedwongen Europa verlaten en zij kunnen slechts veiligheid vinden in Israël. Na al dat lijden komt volgens de Kabballa de bevrijding. Van oudsher staat vast dat een voorwaarde voor die bevrijding of ’de Verlossing’ de terugkeer is van alle joden naar Eretz Israël. Als de moslims in het Midden-Oosten slim zijn zullen zij de Abraham-akkoorden respecteren en samenwerken met Israël om van dit gebied een van de meest welvarende samenlevingen te maken. Geld is er genoeg daar. Alle in het Westen goed opgeleide moslims trekken daarheen. In Europa blijven de uitkeringstrekkers en gezinnen met elf kinderen achter.

Na het vertrek van alle joden komen de Europese christenen in het vizier van de  islamisten. Dat wordt een makkelijke klus wegens de ontkerkelijking. Daarna komt de democratie aan de beurt en er ontstaat een niet meer te stoppen burgeroorlog. De libanonisering van Europa wordt dan een feit.

Kan Europa het tij nog keren? Daar is een staatsman voor nodig, maar die is er niet. Zou een staatsman op de voorgrond treden, dan wordt hij vermoord. Door wie? Dat kunt u zelf raden.

Vrijdag 12 april 2024  Tweet van gisteren:

Is 7 oktober ook in Europa mogelijk?  

Volgens een Israëlische defensiespecialist is een aanslag in Europa zoals op 7 oktober in Israël best mogelijk. Vooral in België of Nederland omdat daar de politie de drugsmaffia niet meer de baas is. Moslimextremisten kunnen met deze maffia banden hebben. Zo’n aanslag zal niet plaatsvinden in grote steden, maar in dorpen. In grote steden is er te veel politie en die zijn heel snel op de plaats des onheils. Enkele tientallen islamisten met kalasjnikovs zullen een dorp omsingelen en makkelijk een paar duizend burgers doden zoals op 7 Oktober 2023 in Israël het geval was.

Het is daarom een goede zaak om te onderzoeken hoe succesvol het Israëlische leger opereert en wat wij van de oorlog in de Gazastrook kunnen leren. Deze defensiespecialist is bijvoorbeeld optimistisch over de militaire operatie tegen Hamas en Hezbollah. Het Israëlische leger heeft de juiste strategie gevonden. De landmacht werkt goed samen met de luchtmacht en met cyberspecialisten. Die oorlog duurt lang omdat huis per huis veroverd moet worden. Elk huis kan namelijk ontploffen. Het aantal burgerslachtoffers is in vergelijking met andere moderne oorlogen vrij gering: 1 burger voor 1 dode militair (in andere hedendaagse oorlogen is dat 3 burgers voor 1 militair). Dit betekent dat al 15.000 Hamasstrijders zijn gedood. Dat er slechts 250 Israëlische militairen in Gaza zijn gesneuveld zegt veel over de efficiëntie van het Israëlische leger.

Het probleem is de propaganda die de islamisten (van Iran, Qatar en de Gazastrook) voeren in het Westen. Er is bijvoorbeeld geen sprake van hongersnood in Gaza (de beelden van grasetende Gazanen hebben we al enkele keren gezien in het journaal). Die propaganda werkt zodat Israël niet meer voor honderd procent kan rekenen op haar bondgenoten de VS en Europa. Biden wil absoluut de verkiezingen in Michigan niet verliezen (als hij die staat verliest, kan hij de presidentsverkiezingen niet winnen) en daar wonen veel moslims.

Een gevolg hiervan is dat de wapenindustrie in Israël streeft naar onafhankelijkheid van de bondgenoten met als consequentie dat deze industrie de economische groei in Israël bevordert. Dit zou ook een goede les zijn voor Europa, bijvoorbeeld als Trump de volgende president wordt.

Over de politieke tegenstellingen in Israël zelf, met name het verzet tegen Netanyahu, maakt deze expert zich niet veel zorgen. Israël is een democratie, Netanyahu is democratisch gekozen en de volgende verkiezingen zijn pas in 2027. Die datum zal worden gerespecteerd. Bovendien vervult Gantz een verzoenende rol in het oorlogskabinet.

Komt er ooit vrede tussen de moslims en de joden? In de Koran staan enkele verzen waarin wordt erkend dat de joden recht hebben op het Heilig Land. Helaas zijn er ook meer dan honderd verzen die anti-joods zijn. Zolang de haat tegen de joden religieus geïnspireerd blijft, komt er geen oplossing. De hoop is gevestigd om een jongere generatie imams die Israël als joodse staat willen erkennen zoals gezegd in de Koran.

Zaterdag 13 april 2024 tweet van vandaag:

Moslims zijn bang … van moslims

De Franse krant Le Figaro besteedde op vrijdag 12 april vier hoofdartikels aan het islamitisch geweld in Frankrijk. Geweldsincidenten stapelen zich de laatste tijd op. Vorige week werden twee mannen van Algerijnse afkomst neergestoken in Bordeaux omdat ze tijdens de Ramadan alcohol hadden gedronken. In Viry-Châtillon sloegen twee broers een 15-jarige niet-islamitische jongen dood omdat hij had gesmst met hun zusje. In Montpellier werd een 13-jarig meisje door medescholieren in de coma geslagen omdat zij zich te westers kleedde. Volgens Le Figaro wordt het islamitisch geweld een nationaal probleem. Een strenge islam wordt stilaan de norm. Islamitische meisjes durven niet meer zonder hoofddoek op straat uit vrees voor repressailles. Moslims voelen zich gedwongen tijdens de Ramadan zich te houden aan de islamitische voorschriften. Volgens deze krant is het duidelijk dat de rechtsstaat vooral bedreigd wordt door de koran-wetten. Dit is het gevolg van een „waanzinnig immigratiebeleid, gepaard gaand met een beschamende naïviteit ten aanzien van de politieke islam”.

In een ander artikel diezelfde dag worden de laatste criminaliteitsstatistieken besproken. De 7,8 procent immigranten in Frankrijk zijn verantwoordelijk voor 17 procent van de misdrijven, twee keer meer dan de autochtone Fransen. Voor bepaalde misdrijven is dit vijf keer meer, namelijk voor autodiefstallen, inbraken en diefstallen met geweld. 

De meeste misdrijven worden gepleegd door immigranten uit de Magreb en zwart Afrika. Samen vormen ze 3,5 procent van de bevolking. Deze groep is verantwoordelijk voor 39 procent van de misdrijven in het openbaar vervoer, zoals diefstallen, seksuele handtastelijkheden en verkrachting  en geweld tegen het personeel.

Een gevolg van deze dramatische cijfers is dat immigranten drie keer meer in detentie zitten, namelijk 25 procent van de gevangenen. De Algerijnen zijn daar het sterkst in vertegenwoordigd.

De redactie van Le Figaro concludeert dat alle maatregelen die de regering neemt, vruchteloos zijn zolang de verdragen niet worden gewijzigd. Alle pogingen die de Nederlandse of Belgische regering doet om de immigratie terug te dringen, roepen bij mij plaatsvervangende schaamte op. Met welke politici zitten we opgescheept want we weten vooraf dat de met veel bombarie afgekondigde maatregelen niet zullen helpen, ook niet de verdragen die de Europese Unie met islamitische landen sluit (uiteraard werken die niet).

Het is te makkelijk om deze incidenten te relativeren omdat op de miljoenen immigranten het per jaar slechts zou gaan om enkele duizenden gevallen. Doordat de geweldsdelicten met de regelmaat van de klok terugkomen en op elk moment waar dan ook in Europa of in de rest van de wereld tot Australië toe kunnen voorkomen, ontstaat een angstcultuur die kan omslaan in een angstpsychose. In dat geval is er geen houden meer aan en neemt het volk het heft in eigen handen.

Persoonlijk denk ik niet dat de islamisering van Europa nog tegen te houden is. Onze politici zijn doodsbang en kijken de andere kant op. Zelfs Wilders verloochent het belangrijkste punt uit zijn politiek programma. Rutte wil de kans op een mooi baantje niet verliezen. Groene partijen spelen in de kaart van de islamisten, bijvoorbeeld omdat zij de hoofddoek niet willen verbieden, zelfs niet in de tempel van de democratie, het parlement. Op die manier helpen zij mee aan de terreur die nu vooral moslima’s treft en straks ook onze jonge vrouwen.

Moest de bijbel in deze tijd geschreven worden dan zou een profeet een vloek over Europa uitspreken omdat ons continent zijn roeping als joods-christelijke beschaving verloochent. De nieuwe plagen komen op ons af: een kernoorlog, dramatische gevolgen van de klimaatverandering, een nieuwe zeer dodelijke pandemie, terroristische aanslagen van ongekende omvang en burgeroorlogen waar de mensen elkaar de kop inslaan.

Ik wens u allen veel sterkte.

Zondag 14 april 2024 tweet van vandaag:

Deze tweet werd in 3 dagen tijd 126.000 keer bekeken.

De meest belachelijke oorlog

Israël, een klein landje in het Midden-Oosten met amper 10 miljoen inwoners, wordt vanuit de omringende islamitische landen met samen meer den 100 miljoen inwoners aangevallen met honderden raketten. De duizenden betogers voor ’Free Palestine’ maken zich hopeloos belachelijk, want vanuit dat zogenaamde Palestina werden de afgelopen jaren duizenden raketten afgevuurd om Israëlische burgers te doden. Elke afgevuurde raket is daarom een oorlogsmisdaad. En nog zijn er lieden die Israël beschuldigen van genocide. In een moderne oorlog worden bij elke gesneuvelde militair 3 burgers gedood; in de oorlog in Gaza is de verhouding 1 op 1, wat bewijst dat het Israëlische leger er alles aan doet om burgerslachtoffers te vermijden, maar dat is onvermijdelijk wegens de gevechtstactiek van Hamas, namelijk de eigen burgers, kinderen en zieken als schild te gebruiken. Lafheid kent daar geen grenzen.

Dat de 600 raketten die vanuit Iran werden afgevuurd geen enkel doel hebben geraakt, maakt de hele situatie nog belachelijker.

Wat kunnen we uit deze situatie besluiten? Israël wordt beschermd door God. De westerse christelijke landen helpen Israël bij de verdediging tegen raketten.

Elk normaal denkend mens staat daarom achter Israël. Elk normaal denkend mens zal er alles aan doen om het joods-christelijk karakter van de westerse beschaving te verdedigen.

Er is nog meer: een beschaving gebaseerd op de joods-christelijke ethiek is het beste dat de mensheid zich kan voorstellen. Het alternatief is een autoritaire dictatuur zoals China of de eindeloze conflicten, armoede, ellende en haat tegen anderen in de islamitische landen. Willen we dat hier in Europa?

Wij blanken hebben daarom de ethische plicht een model te zijn voor de gehele wereld. Een model voor de liefde voor de medemens, ongeacht zijn geloof, zijn afkomst of zijn ras. Maar om een model te kunnen zijn moeten we onze beschaving vrijwaren van ondermijnende krachten.

Dinsdag 16 april 2024 tweet van vandaag:

Israël strijdt voor onze vrijheid

In deze periode van de wereldgeschiedenis tekenen twee blokken zich steeds duidelijker af. In het ene blok heerst vrijheid. In het andere blok worden de mensen onderdrukt en hebben niet de vrijheid om hun geloof of ongeloof te kiezen, om kritiek te uiten of om af te wijken van de voorgeschreven paden. Amerika, Europa en Israël vormen het eerste blok. Het totalitaire China, de islamitische landen en helaas ook Rusland vormen het onvrije blok.

Vrijheid is een waarborg voor menselijke waardigheid. Vrijheid biedt mensen de kans zelf initiatief te nemen en kritisch na te denken. Vandaar de ongelooflijke wetenschappelijke en culturele prestaties van het vrije Westen. China daarentegen steelt onbeschaamd intellectueel eigendom van het Westen. De bijdrage van de islamitische landen aan wetenschap en cultuur is vrijwel nihil, met uitzondering van het terrorisme en het haatzaaien. Israël is het enige land in het Midden-Oosten waar de mensen, ook de Arabieren die er wonen, werkelijk vrij zijn. Dit land levert ook de hoogste prestaties op wetenschappelijk, technologisch en cultureel gebied.

We zijn nu op een cruciaal moment gekomen in de wereldgeschiedenis. Talmoedgeleerden vergelijken deze periode met de bevrijding van het joodse volk uit de slavernij in Egypte. Dit was een unieke gebeurtenis: voor het eerst bevrijdde een volk zich van een grootmacht. De strijd die Israël nu voert tegen Iran en andere islamitische landen is een religieuze oorlog. De islam is een politieke religie. Er is in de islam geen echt verschil tussen religie en politiek. De aanval op Israël wordt door vooral door de shiitische islam gezien als een strijd tegen de ’kleine Satan’ (de VS is de grote Satan). Die strijd is bedoeld om de vijanden van de islam te vernietigen. Voor het Iraanse regime komt het goed uit dat het volk vanuit een afgedwongen religie makkelijk opgezweept kan worden tegen een externe vijand, in eerste instantie de Hebreërs.

Moet Israël nu reageren tegen een land dat Israël wil vernietigen? Westerse landen zetten Israël onder druk om het conflict niet te laten escaleren. Mag Israël niet handelen als een volledig onafhankelijk land? Moet dit land zich onderwerpen aan het dictaat van de internationale gemeenschap? Is het vernietigen van het Kwaad door Israël een inbreuk op het internationaal recht?  Dit is volgens talmoedgeleerden een erfenis van het christendom: de joden mogen zich niet verdedigen. Israël moet zich losmaken van het idee dat het een door het Westen gecontroleerde staat is, want Israel heeft een belangrijke rol te spelen in de wereldgeschiedenis, en dat is onafhankelijk van de kritiek van anderen.

De profeten hebben voorspeld dat de God van Israël op het einde der tijden door de hele wereld aanvaard zal worden. Israël moet daarom deze strijd winnen. Een felle reactie van Israël op de aanval van Iran is van vitaal belang, niet alleen voor Israël zelf, maar voor het gehele Westen en zelfs voor de mensheid als geheel. Het gaat hier om een overwinning van het Goede over het Kwade.

Op de vraag of een felle tegenreactie van Israël niet zal leiden tot de Derde Wereldoorlog wijzen de talmoedgeleerden erop dat Kennedy dat risico ook heeft genomen toen de Sovjetunie raketten plaatste op Cuba. Als men geen geloofwaardige dreiging heeft, is men op voorhand verloren. Het alternatief is een omgekeerde, naar binnen gerichte wereldoorlog waar de islam de gehele mensheid in zijn greep krijgt en een einde maakt aan de vrijheid. Niet reageren zou bij de moslims de verwachting wekken dat zij die strijd zullen winnen. Daarom is Israël het bastion van de strijd voor de vrijheid op planetaire schaal. Israël vecht voor onze vrijheid.

Het joodse volk is het door God uitverkoren volk. In deze tijd betekent dit dat Israël het enige land is dat de mensheid kan vrijwaren van totalitarisme en haat. Daarom is de oorlog die Israël nu voert de oorlog van Gog en Magog. Met de hulp van God zal het Goede overwinnen.

Donderdag 18 april 2024 Tweet van vandaag:

Rusland zou een goede bondgenoot kunnen zijn

Of je nu pro-Amerikaans bent of pro-Russisch, er zijn bepaalde feiten waar je niet omheen kunt:

1. Na de Tweede Wereldoorlog heeft de VS alle oorlogen verloren. De proxy-oorlog die de VS samen met zijn NAVO-bondgenoten voert in Oekraïne valt niet te winnen. Rusland heeft onuitputtelijke bronnen qua mankracht en wapens.

2. De sancties tegen Rusland treffen vooral de Europese economie. De hogere gasprijs is een ramp voor de Duitse industrie die voorheen de motor was van de Europese economie.

3. De Amerikaanse economie wordt gestimuleerd door de wapenindustrie die nu op volle toeren moet draaien. De sancties verhinderen niet dat de VS uranium uit Rusland importeert omdat dit noodzakelijk is voor de Amerikaanse kerncentrales.

3. Rusland voert nu zijn olie uit via India dat het duurder verkoopt aan Europa.

4. De VS vraagt een hogere prijs voor het gas aan Europa dan aan zijn eigen industrie.

5. Europa wordt armer ten gevolge van de financiële steun aan Oekraïne, die bovenop de miljarden voor de asielindustrie komt.

6. De VS heeft een staatsschuld van 34.500 miljard dollar. Dit land heeft daar weinig last van door manipulatie van de dollarkoers. Europa betaalt op die manier indirect 30 procent van de rente op die Amerikaanse schulden. De Europese landen hebben zelf een staatsschuld die de spuigaten uitloopt.

7. Het beleid van het Westen heeft Rusland in de armen gedreven van China. Er vormt zich een nieuw machtsblok met de BRICS-landen. Uiteindelijk blijven twee grootmachten over en wordt Europa gemarginaliseerd tot een Unie die niemand nog serieus neemt.

De vraag hierbij is waarom de Europese leiders uit deze feiten niet de consequenties trekken? Gaat het om hun ego, maar dan wel ten kosten van meer dan 100.000 gesneuvelde jonge mannen? Worden ze onder druk gezet door de Amerikanen? Moet de Europese Commissie geen onderzoek laten verrichten naar mogelijke beïnvloeding op de komende Europese verkiezingen door de Amerikaanse wapenindustrie?

Ik droom graag van een Europese Confederatie van soevereine staten die zich uitstrekt van de Noordzee tot Vladivostok. Dan worden wij een derde wereldmacht met onuitputtelijke reserves aan grondstoffen en enorme landbouwgebieden. Die confederatie zou grote voordelen bieden, zoals:

  • De Europese Confederatie roept zich uit tot een joods-christelijke beschaving en wil een voorbeeld zijn voor ethisch verantwoord beleid. Deze beschaving kan weerstand bieden tegen de duisternis en onderdrukking die de islam over de wereld brengt.
  • Criminelen en illegalen kunnen ondergebracht worden in werkkampen in Siberië waar ze een opleiding kunnen volgen en nuttig werk verrichten. Na hun verblijf kunnen illegalen meehelpen aan de opbouw van hun landen van herkomst met solidaire steun vanuit de Confederatie.

P.S. Ik word door niemand betaald en neem slechts de vrijheid om onafhankelijk te denken. 

Zondag 21 april 2024  Tweet van vandaag:

Europa zal en moet een morele grootmacht zijn

Er zijn mensen die positief staan over de islam en die pro-Palestina zijn. Daar hebben zij goede en onweerlegbare argumenten voor.

Er zijn mensen die vinden dat de islam niet hoort in onze beschaving en die pro-Israël zijn. Daar hebben zij goede en onweerlegbare argumenten voor.

Mensen van goede wil zoeken met hun tegenstanders naar een compromis. Is dat niet mogelijk dan spreken ze met elkaar een status quo af voor tien jaar. Ondertussen werken ze samen op cultureel, wetenschappelijk, economisch en sportief gebied. Uit die samenwerking kan na tien jaar blijken dat er toch een compromis mogelijk is.

Bij alles wat we zeggen, schrijven of doen moeten we ons afvragen of het bijdraagt aan een betere wereld. Op die manier werken wij niet mee aan de polarisatie en aan de toenemende haat in een tijd waar spanningen kunnen escaleren.

Het probleem is dat een kleine, zeer actieve minderheid zich laat inspireren door het Kwaad. Die willen nooit compromissen sluiten, tenzij om zich ondertussen beter te bewapenen. Die zijn uit op vernietiging van de tegenstanders. Alle middelen zijn daartoe geoorloofd.

Wat we tegenover die minderheid van extremisten, fanatici en terreur zaaiende individuen kunnen doen is steeds alert te zijn en openbaar te maken wie het kwaad plant en verricht. We moeten steeds moedig de vinger op de wonde leggen. We mogen deze groepen niet verwarren met mensen die zich tegen hen willen verdedigen. Daarnaast moeten we onze medeburgers beschermen tegen deze lieden. Dit kan door een gewapende strijd, door ze gevangen te zetten of door ze uit te wijzen. We moeten kunnen rekenen op de overheid om hier doortastend op te treden.

Van Europa wordt vaak gezegd dat de rol van het Avondland is uitgespeeld. Europa is geen grootmacht meer. China en India hebben de toekomst. Persoonlijk denk ik dat als Europa geen rol van betekenis op het wereldtoneel zou spelen, de mensheid de kans verliest om ooit eeuwige vrede te bereiken. Europa kan een onmisbare grootmacht zijn op moreel gebied, niet om met het vingertje te wijzen, maar als voorbeeld hoe we met elkaar omgaan: respect voor de individuele vrijheid, gelijke behandeling van ieder mens ongeacht zijn afkomst of geloof, prioriteit geven aan het belang van anderen boven het eigenbelang, dienstbaarheid en bereidheid om zich voor het algemeen welzijn op te offeren.

Het zijn precies deze zojuist genoemde morele waarden die de Europese beschaving tot hoogtepunten hebben geleid. Denk bijvoorbeeld aan de slavernij: gedurende de hele wereldgeschiedenis zijn er slaven geweest. Europa heeft hier een einde aan gemaakt. Nu zijn er helaas nog landen waar mensen als slaven worden behandeld. Of denk aan het kolonialisme. Daar kan veel kritiek op worden gegeven. Er is tijdens de koloniale periode zeker sprake geweest van uitbuiting. Maar als je het lot van de gewone mensen in zwart Afrika en in sommige islamitische landen van nu vergelijkt met hun lot tijdens de koloniale periode, dan leefden ze toen in een paradijs met ziekenzorg, onderwijs, werkgelegenheid en een begin van welvaart.

Als Europa zijn rol niet meer zal spelen, moeten we het ergste vrezen voor de mensheid. Vandaar mijn hartstochtelijke oproep om de Europese beschaving tot een joods-christelijke beschaving uit te roepen, want dat is de beste waarborg om de hoogste morele waarden te doen respecteren.

Woensdag 24 april 2024

We mogen niet naïef zijn en we moeten ons blijven bewapenen. Er zijn veel dreigingen in de wereld en vijandige leiders die niet te vertrouwen zijn. Toch is het vreselijk dat er een wapenwedloop is. Dat er geen einde komt aan het ontwikkelen van steeds destructievere wapens. Dat er mondiaal jaarlijks meer dan duizend miljard dollar besteed wordt aan bewapening. 

Al die energie en al dat geld zou besteed kunnen worden aan betere doelen. Honderden miljoenen kinderen hebben niet de kans goed onderwijs te volgen en hun talenten te ontplooien. In veel landen is de ziekenzorg niet op peil. Er is nog veel armoede in de wereld.

De meerderheid van de mensen, van gelijk wel ras of nationaliteit, zijn van goede wil, maar het lukt niet om internationaal een politiek van vrede te voeren. Alleen een wereldramp van ongekende omvang kan de mensheid toe bezinning brengen. Een wereldramp die gezamelijke solidariteit vereist om het te overkomen.

Donderdag 25 april 2024 Tweet van vandaag:

Het joodse volk is al 6000 jaar onoverwinnelijk

In het verleden heb ik een twintigtal keer meegewerkt aan een tv-programma over mijn vakgebied: jeugdcriminaliteit, ADHD, jeugdzorg en dergelijke. Meestal had ik met de regisseur een voorgesprek. Een anekdote wil ik de lezer niet onthouden. Een regisseur vroeg mij geen moeilijke woorden te gebruiken. Ik moest mij voorstellen te spreken voor een publiek van 12-jarigen. Hij voegde eraan toe dat voor populaire programma’s hij de kijkers als kleuters beschouwt.

Als ik in deze tijd kijk naar het NOS-journaal dan vermoed ik dat de redactie ons als idioten aanziet. Over de oorlog tegen Israël in Gaza bijvoorbeeld wordt voornamelijk aandacht besteed aan informatie die door Hamas wordt verstrekt. Een kleuter kan weten dat informatie die komt van shithole countries in het Midden-Oosten één grote leugen is. Wie geen goede argumenten heeft, fantaseert wat leugens. Israël, de enige democratie in het Midden-Oosten, kan zich niet permitteren om fake news te verspreiden, want de kracht van een democratie is juist dat elke willekeurige burger de waarheid naar boven kan halen zonder dat hij gekeeld wordt.

Het is triest om te zien dat een aantal studenten zo geïndoctrineerd of getiktokt is dat zij meelopen achter de Palestijnse vlag en Hamas-sympathisanten. Ik maak mij er echter niet te veel zorgen over. Het joodse volk heeft Amalek overleefd, het Egypte van de farao’s, het Babylonische rijk en veel later het Ottomaanse rijk, het ’Duizendjarig Rijk’ van de nationaal-socialisten en nu maken hun vijanden in het Midden-Oosten geen kans. De moslims moorden liever elkaar uit in die landen. De Palestijnen zijn in islamitische landen niet welkom want in het verleden hebben ze in Jordanië, Koeweit en Libanon te veel ellende veroorzaakt. Toen Saddam Houssein Koeweit aanviel, kon hij rekenen op de Palestijnen die daar woonden. Toen de Iraakse troepen werden verdreven heeft Koeweit 300.000 Palestijnen per direct als collaborateurs uitgewezen (Amnesty International bleef toen stil want Koeweiti’s zijn geen joden). Bij de huidige oorlog heeft Egypte zijn grens met de Gazastrook potdicht gemaakt om alle onrust te voorkomen.

We kunnen uit de huidige ontwikkelingen een nog sterkere conclusie trekken: Israël heeft de toekomst! Niet alleen het Midden-Oosten blijft in een uitzichtloze chaos zolang de jodenhaat van generatie op generatie wordt doorgegeven, ook voor het Westen is de Eindtijd nakend. De westerse beschaving gaat ten onder wegens een niet bestaand immigratiebeleid en het voeren van een proxy-oorlog tegen een land dat niet te overwinnen is. De asielindustrie en de bewapening kosten elk westers land jaarlijks vele miljarden. De Britse regering denkt dat de Britten zo idioot zijn om te geloven dat enkele vliegtuigladingen illegalen naar Rwanda de islamisering van het land zullen tegenhouden. Voor elk westers land is de schuldenlast niet meer vol te houden (de VS heeft een staatsschuld van 34.500 miljard dollar). Komt daar een kernoorlog in Europa bovenop, natuurrampen van ongekende omvang ten gevolge van de klimaatverandering en een dodelijke pandemie waartegen we ons niet kunnen verdedigen met vaccins, dan zullen de mensen elkaar de kop inslaan om te kunnen overleven en vervalt de westerse beschaving in een multiculturele burgeroorlog die pas zal eindigen als er niets meer te halen valt.

De joden zullen het Westen massaal verlaten en zich vestigen in Groot-Israël. Dat land van melk en honing wordt één grote kibboets, zelfvoorzienend door biologisch landbouw, waar mensen op een voortreffelijke en solidaire manier samenwonen. Jeruzalem wordt het spirituele centrum van de nieuwe wereldorde. 

Hoe zou het komen dat het joodse volk al 6000 jaar onoverwinnelijk is en nu zelfs anderhalf miljard moslims weet te trotseren? Het antwoord is voor mij helder, maar zal veel hoongelach opwekken: het joodse volk is het door God uitverkoren volk en God zal Zijn volk ook nu niet in de steek laten. Geen enkel ander volk heeft 6000 jaar lang zijn identiteit behouden. Dit is een godswonder.

Wij in het Westen hebben onze joods-christelijke wortels verloochend en dat zullen we weten. Zoals de Plagen van Egypte destijds heeft God nieuwe plagen voor ons in petto.

Is Europa nog te redden? Onder twee voorwaarden: (1) Europa uitroepen tot een joods-christelijke beschaving waar geen plaats is voor de islam wegens de onverenigbare waarden en omdat in de islam politiek en religie niet gescheiden kunnen worden; (2) Israël uitnodigen om lid te worden van de NAVO en er een permanent Europees leger te vestigen om dit joodse land te helpen verdedigen tegen al diegenen die een nieuwe holocaust nastreven.

Aan die voorwaarden zal helaas niet worden voldaan, tenzij u allen gehoor geeft aan de ethische plicht voor extreem-rechts te stemmen op de aanstaande Europese verkiezingen. Aangezien ik 84 jaar oud ben zal ik de ondergang van onze schitterende beschaving slechts korte tijd moeten ondergaan. Ik maak hier van de gelegenheid gebruik om u allen, uw kinderen en kleinkinderen de komende tijd veel sterkte toe te wensen.

 

 


   © Juliaan Van Acker 2024