https://www.ministrando.org/sitemap.xml.gz

Een hernieuwd Europa

Verantwoording: Er worden in onze tijd duizenden miljarden besteed aan bewapening en aan ruimtevaart, terwijl honderden miljoenen kinderen geen of slecht onderwijs kunnen volgen zodat zij hun talenten niet kunnen ontplooien. Er wordt ook ontzettend onverantwoord omgegaan met onze planeet, waardoor de nieuwe generaties het erg moeilijk zullen hebben. Dit alles vereist een andere manier van denken en leven. Ik zoek hier een antwoord op.

literatuur

Acker, J. van (2016). Het landverraad van de EU: Waarom ethiek Europa kan redden. Groningen: Uitgeverij De Blauwe Tijger.

Acker, J. van (2017). Een moslimvrij Europa voor wereldvrede: Solidair met de landen van herkomst. Amazon: CreateSpace Independant Publishing Platform. 

Acker, J.C.A. van (2017). De Europese politiek staat op los zand. In Brinks, J.H. e.a. (Eds). De Europese spagaat: Het Europa der Vaderlanden òf een hernieuwde Europese Unie. Soesterberg: Uitgeverij Aspekt, pp. 253-269.

Acker, J. C.A. van (2018). Het Europees-Islamitische vriendschapsverdrag: De enige weg om de Apocalyps te voorkomen. Ministrando.

Acker, J.C.A. van (2022(. Onoprechte Goedmenenden. Gratis e-book.


lijst van alle teksten:

 

 

   © Juliaan Van Acker 2024